Professionele verwezenlijkingen

Portfolio

1e Ziemann-Holvrieka NV (2023)
Transitie van boekhouding en periodieke rapportering naar een externe relatie. Ondersteuning interim audit en IPO in China. Personeelsadministratie en reconciliaties uitvoeren.

2e CleanLease NV (2023)
Thesaurie i.s.m. operationeel boekhoudteam, dagelijkse kasplanning met risicomanagement, korte termijn liquiditeitsbeheer, rapportage aan de Board en CFO

3e Melitta België / Nederland (2022-2023)
Financiële controlling, resultaat assessment en periodieke rapportering, IFRS, reconciliaties, procesverbetering, uniformering aanpak België-Nederland, kennismaking met SAP binnen een dynamische bedrijfsomgeving sector FMCG. 

4e Beschermde Werkplaats Zottegem vzw (2021-2022)
Financiële assessment, resultaatbepaling en rapportering in een maatwerkbedrijf. Praktische kennismaking met Ms Dynamics Navision (US versie). Ontwikkeling van de rapportering aan de hand van queries en draaitabellen. Zowel productgericht omzet maken als subsidiedossiers voor economische ondersteuning opvolgen.

5e Mente Valiosa Consult (eigen zakelijke site) (2020-2021)
Online leren ERP systeem, Microsoft Dynamics (Navision). Vergroot de toegankelijkheid van de interim-manager in KMO en concerns.

6e Veronove Group in Ninove (2020)
Documentenstroom beheren in een familiebedrijf met internationale toets. Bedrijf annex toonzalen voor klanten. Structuur brengen in de periodieke werkzaamheden. Meertaligheid vereist.

7e Mutec in Waregem (2019)
Bedrijfsgerichte financiële analyse. Waardering in het kader van een overname. Intern beheerscontroleysteem voor kostenbeheersing en monitoring.

8e Di Europal in Moeskroen (2019)
Eerste kennismaking met ERP. Bovendien klantspecifieke verkoopfacturen na verificatie van A / P en A / R.

9e Megaton in Ninove (2019)
In kaart brengen van financiële processen. Procesoptimalisatie en kennisoverdracht voor opvolging na de voorlopige managementopdracht.

10e LindaCare in Etterbeek (2017-2018)
Installatie van een dynamisch managementcontrolesysteem met analyse van budgetten, voorspellingen en verschillen.

11e Santana International in Asse (Mollem) (2017)
Uitwerking van een uitgebreide analyse en waardering van het bedrijf. Verstrekken van een geavanceerde financiële analyse met aanbevelingen.