Over Mente Valiosa Consult

Wie ben ik

Krishna (Kris) BLEYS is afkomstig van Gent, België sinds 1969 en is nog steeds in deze regio gevestigd.
Naar aanleiding van een intensief traject kon Kris een degelijke financiële expertise en professionele ervaring opdoen in talrijke sectoren van de industrie (1992 – 2011). Naderhand was Kris werkzaam als docent van kandidaat-bachelors, en leraar van leerlingen middelbaar (2010 – 2014). In het jaar 2016 start Kris met een consultant profiel in combinatie met student coaching activiteiten.

Kris heeft gestudeerd om zich te verdiepen in de kennis van financieel management.
Eerst en aansluitend op diens boekhouddiploma (1992) vestigt Kris zijn aandacht op een opleiding Fiscale Wetenschappen (2006 – 2008).
Kris staat niet stil en volgt kort nadien de lerarenopleiding ten behoeve van kennisoverdracht mits presentatietechnieken voor studenten (2010 – 2012).
Uiteindelijk studeert Kris af in 2016 aan Universiteit Gent met een masterdiploma Business Economics (TEW) in Accountancy.

Waarom niet samenwerken aan uw financiële gezondheid?

Ik bied financiële ondersteuning, analyse, advies en management, het volledige pakket, voor zelfstandigen en ondernemingen.

Uw financiële geletterdheid verbeteren

Mijn doel is bedrijfsmanagers en individuen hun financiële kennis te verbreden.

Leerproblemen onderkennen en oplossen

Ik focus op student coaching in het domein van Economie en Bedrijfskunde via het kantoor voor studiebegeleiding METODIKA.
Hierbij onderkennen en lossen we leerproblemen op om mooie resultaten af te leveren op het examen.


Ga ervoor en kies nu voor waardevolle consulting en financiële dienstverlening dankzij Kris BLEYS.